Na ruim 7 jaar trouwe dienst heeft Yvonne Grolleman besloten te stoppen als Coördinator Barbezetting.

We zijn daarom op zoek naar een nieuwe Coördinator Barbezetting voor de Belte.

MFA De Belte draait voornamelijk op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers heeft de Belte geen bestaansrecht. De barvrijwilligers zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Met behulp van de barvrijwilligers zijn we samen in staat om onze bezoekers van koffie, thee, een hapje en een drankje te voorzien. Daarmee is de horeca is onmisbaar onderdeel van MFA Belte.

De Coördinator barbezetting organiseert en regelt de bezetting van de bar en is het eerste aanspreekpunt voor de barvrijwilligers. Het gaat dan om de planning tijdens de reguliere openingstijden en de bezetting tijdens evenementen.

De functie Coördinator barbezetting kan alleen gedaan worden, maar ook door meerdere personen. Momenteel zijn er twee coördinatoren.

Het betreft een vrijwillige functie. Juist daarom willen we graag in overleg de invulling van de werkzaamheden bepalen. Ook als je twijfelt om je aan te melden. Voor de continuïteit van de Belte is het erg belangrijk dat deze openstaande functie ingevuld wordt.

Spreekt deze functie je aan, wil je meer informatie of ken je een geschikte kandidaat, neem dan contact op met Ingrid Linthorst of meld je bij Theo Grolleman in de Belte

ingrid.linthorst@debelte.nl / 06-23636116

Vrijwilliger gezocht: Coördinator Barbezetting voor MFA De Belte