Lijkt Dreumesgym  en Peutergym in Nieuw Heeten jou wel wat? Laat ons dat weten! Bij voldoende animo wil Monkey Moves dit in Nieuw Heeten opstarten.

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan ze voor bij Monkey Moves. Voor hen is sport hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige kleine apekoppies die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. Met sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van onze verschillende leeftijdsgroepen, helpen zij jou als ouder met dit stukje van de opvoeding.

Monkey Moves verdeeld kinderen in 4 leeftijdscategorieën; namelijk dreumesgym ( van 1,5-3 jaar), peutergym ( van 3-4 jaar).Dreumesgym

Het programma voor de allerkleinsten in de bewegingsjungle draait helemaal om spel, kleuren, de allereerste bewegingen en ballen. De lessen zijn speels. En ouders zijn betrokken gedurende de hele les.

Peutergym

Het programma richt zich naast de motorische vaardigheden ook op de belangrijke sociale vaardigheden die ze nodig hebben als ze straks naar school gaan. Wat dacht je van wachten op je beurt? Moeilijk! Of: samen delen… Ook al zo lastig als net jij met die ene gele bal aan het spelen was.

AANMELDEN

Heb je interesse? Meld je bij Ingrid ten Have

We willen in september starten met een groep op de dinsdag- of de donderdagochtend, afhankelijk of hier animo voor is.

Interesse, vragen of aanmelden kan via Ingrid.tenhave@debelte.nl (wel graag de voorkeurs dag aangeven)

Meer informatie over Monkey Moves is te vinden op: website

Monkey Moves in Nieuw Heeten