MFA de Belte wordt voornamelijk gerund door vrijwilligers. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Hieronder vind je vrijwilligersvacatures waarvoor je je kan aanmelden.

Schoonmaak

Coördinator Schoonmaak voor MFA De Belte

Het schoonmaken van de Belte wordt gedaan door vrijwilligers. De coördinator schoonmaak coördineert de schoonmaak en stuurt de diverse groepen vrijwilligers aan.

Zo is er een groep voor de schoonmaak van de kantine, de schoonmaak van de kleedkamers wordt gedaan door vrijwilligers van de sportvereniging en er is een groep vrijwilligers voor het ramen wassen. Daarnaast wordt ook de schoonmaak na evenementen gecoördineerd.

Het schoonmaken van de kantine vindt plaats op maandagmiddag en het schoonmaken van de kleedkamers op maandagavond. De ramen worden 1 keer in de 8 weken gewassen.

De invulling van de werkzaamheden en aanwezigheid op de Belte is in goed overleg te bepalen. Of je zelf meehelpt met schoonmaken of dat je alleen coördineert, alles is mogelijk.

Het belangrijkste is dat we onze gebruikers in een keurige en schone MFA kunnen blijven ontvangen, daar hebben we allemaal belang bij.

Spreekt dit je aan of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met:

Maandag 12:45 – 14:30 uur
Heb jij zin om eens per 7 of 14 dagen de handen uit de mouwen te steken? Geef je dan op via info@debelte.nl.

Werkzaamheden
We zoeken mensen voor schoonmaakwerkzaamheden, zoals ramen lappen, stof afnemen en toiletten reinigen. Maar ook voor de wat grovere werkzaamheden, zoals prullenbakken legen. Afhankelijk van de werkzaamheden ben je 1 keer in de week of 1 keer per 14 dagen aanwezig.

Bardienst

Diverse diensten
Met name op zondagmiddag hebben we extra mensen nodig. Geef je op bij Yvonne Grolleman: y.grolleman@debelte.nl.

Werkzaamheden
Drankjes inschenken, bier tappen, kleine maaltijden bereiden, afwassen en afruimen. We zoeken altijd nieuwe mensen in de Beltebar. 1 keer per week, 1 keer per maand of alleen tijdens evenementen: alle beetjes helpen!