SV Nieuw Heeten is een OMNI sportvereniging waarin we onderscheid maken in vier sporten, namelijk; voetbal, handbal, volleybal en tennis. Vanuit een goede organisatie proberen we er voor te zorgen dat iedereen met veel plezier kan doen wat hij liefste wil, en dat is sporten. Of dit nou puur hobbymatig is of op de prestatie is gericht, iedereen is welkom.

De sportvereniging is mede voor de leefbaarheid van Nieuw Heeten van zeer groot belang. Dankzij de club komen de dorpsgenoten en degene van daarbuiten samen. De locatie en de faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen op De Belte optimaal zijn of haar sport kan beoefenen.

Voor de tennis hebben twee tennisbanen beschikbaar met daarbij een kantine inclusief overkapping. De handballers en volleyballers kunnen terecht in de sporthal. Het kunstgrasveld zorgt ervoor dat er op ieder moment van het jaar gevoetbald kan worden. Sinds kort hebben we zelfs de beschikking over een beachveld.

Al met al mogen we bij SV Nieuw Heeten enorm trots zijn op alle vrijwilligers waarop we kunnen bouwen, op een perfecte sportlocatie en een solide organisatie.