HekknsluutersCarnavalsvereniging De Hekk’n Sluuters is opgericht in 1980. Een aantal leden van Jongerenvereniging Joverni vond het wenselijk om een Carnavalsvereniging in Nieuw Heeten op te zetten. Zoals de meeste goede ideeën ontstond ook dit idee in het plaatselijke café.

C.V. De Hekk’n Sluuters is langzaam uitgegroeid tot veel meer dan een carnavalsvereniging alleen; vele andere activiteiten worden door de Hekk’n Sluuters georganiseerd. Denk hierbij aan de Fietsbingo met Pinksteren, de Sinterklaasintocht en natuurlijk de Bouwvakfeesten, traditioneel tijdens het laatste weekend van de Bouwvak. Dit feest is uitgegroeid van “gat graven”, met aansluitend een barbecue, op vrijdagavond, tot een compleet weekend met tal van activiteiten, wat niet alleen (oud-) Nieuw Heetenaren trekt, maar ook talloze bezoekers uit de regio.

De residentie is MFA De Belte. Hier vinden de algemene vergaderingen plaats en diverse van bovenstaande activiteiten, zoals het Prinsenbal en het Sinterklaasfeest.

Als het je leuk lijkt om ook actief te zijn binnen deze bruisende vereniging, dan kun je altijd contact opnemen met het secretariaat. Misschien is er wel een leuke functie die bij je past. Helpen als vrijwilliger bij de diverse activiteiten kan altijd!! Meer informatie is te vinden op de website: www.hekknsluuters.nl.

Contactgegevens secretariaat

–       Email: info@hekknsluuters.nl

–       Adres: Timmermansstraat 15, 8112 AG Nieuw-Heeten