De Belte presenteert: Belte Bingo! Op donderdagavond kun je genieten van een gezellig avondje bingo. De eerstvolgende Belte Bingo is op 2 november 2017.

Twee keer per maand is er op donderdagavond (m.u.v. vrijdag 1 december): Belte Bingo! Een avond die draait om de gezelligheid, maar waar je ook leuke geldprijzen kunt winnen. We houden tien bingo-rondes èn een jackpot-ronde. Opgave is niet nodig.
data belte bingo
Data Belte Bingo

Locatie: de Beltebar, De Belte in Nieuw Heeten
Zaal open: 19.00 uur
Start Belte Bingo: 20.00 uur
Entree is 10 euro, daarvoor krijg je:

  • koffie/thee
  • een consumptie
  • 10 rondes Bingo
  • Jackpotronde

 

 

 

Extra uitleg

Bij de entree betaal je 10 euro. Hiervoor kan je 10 rondes Bingo spelen met elke ronde kans op geldprijzen. Ook wordt er een Jackpot-ronde gespeeld waarbij (als de Jackpot niet valt) er de volgende bingoavond meer geld in de Jackpot komt. We starten met 200 euro in de Jackpot. We trekken voor de 1e keer 40 nummers en als de Jackpot dan niet gevallen is doen we de volgende Bingo 25 euro extra bij de Jackpot en trekken we ook 5 extra nummers. Dit wordt elke week op deze manier opgehoogd. Wanneer er 300 euro in de jakpot zit, gaan we door tot de Jackpot valt. Daarna starten we weer met 200 euro en 40 nummers.

Meedoen met meerdere bingo/jackpot-loten kan altijd, extra bingokaarten kun je bij de entree kopen. De jackpot staat nu op €250,-.

Belte Bingo poster

Belte Bingo
Getagd op:                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *