MFA De Belte moet zorgen voor een verbinding tussen jong en oud en tussen verschillende activiteiten op het gebied van sport, welzijn en cultuur. Nadrukkelijk wil de Stichting Sport & Cultuur Nieuw Heeten met de Belte inspelen op de maatschappelijke ontwikkelingen met als belangrijkste doelstellingen het borgen en verbeteren van leefbaarheid in onze kleine gemeenschap en de verschillende voorzieningen, dicht bij de mensen.

Inmiddels zijn we al 3,5 jaar operationeel. Alle bestaande clubs op gebied van sport, welzijn en cultuur hebben hun weg gevonden in De Belte. Maar naast de bestaande activiteiten van deze clubs, is De Belte ook geschikt voor het ontwikkelen en organiseren van nieuwe activiteiten. De Belte biedt diverse ruimtes die geschikt zijn voor creatieve workshops, exposities, evenementen en nog veel meer. Daarnaast is De Belte qua locatie en mogelijkheden een uitermate geschikte vergader- en sportaccommodatie voor de publieke en private sector.

Goed idee? Laat het ons weten!

Binnen De Belte zijn er twee werkgroepen die zich bezighouden met het ontwikkelen van diverse nieuwe activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn: de Pubquiz, 3Koteboebo, de Gezondheidsmarkt, etc. Mocht u een idee hebben voor het organiseren van een nieuwe activiteit, laat het ons weten via de mail info@debelte.nl.