UPDATE: de voorstelling is UITVERKOCHT!

3Koteboebo komt nogmaals naar De Belte met de nieuwe voorstelling “Kort langs de klungels”! 

3koteboebo voorstellingZo nu en dan heb je het: Je trapt flink door, t’ is glad, je voorwiel schiet weg en krijgt net op tijd weer grip! Je dacht al onderaan de trap te zijn, maar er kwam nog een treetje! Er valt een piano van een balkon op de plek waar je een halve tel geleden nog liep!
Dat zijn van die momenten dat je ineens weet waar je hart zit. Je voelt een adrenaline stoot van je kruin tot aan al je tenen! Intense indrukken die je nooit vergeet. Van die momenten dat je denkt: “Oef dat ging mij kort langs de klungels!”

Bij 3Koteboebo piekt het de ganse avond. Adrenaline tekort. Het gaat weer alle kanten op. Humor van een laag tot een beduidend hoger soort. Tja, en waar gaat het over? Tot nu toe waren er maar weinig mensen die een avondje 3Koteboebo konden navertellen. De meesten hebben het overigens wel overleefd. Al ging het hun wel “Kort langs …..!”

Voorstelling De Belte

Na het succes van de vorige keer zijn we trots dat we nogmaals een voorstelling kunnen aanbieden. Noteer de datum 9 december 2017 in je agenda!

3Koteboebo weer op De Belte!